Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το ένα εξτρέμ που θα έρθει θα έχει τα στοιχεία του Μπερνάρ - Σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε για Γιαννούλη»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού, τονίζοντας ότι θα αποκτηθούν δυο εξτρέμ, εκ των οποίων ο ένας θα έχει τα στοιχεία του Μπερνάρ.

Επιπλέον στάθηκε και στη θέση του αριστερού μπακ, υπενθυμίζοντας ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει ο πρώτος στόχος, συμπληρώνοντας ότι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα υπάρξουν σε δυο εβδομάδες.

«Ήθελε κάτι διαφορετικό σε στιλ για τα εξτρέμ ο Αλόνσο από τον Παλάσιος. Θα πάει για δυο παίκτης ο Παναθηναϊκός στα άκρα και άμεσα θα αποκτηθεί ο ένας. Θα προσπαθήσουν να είναι ένας παίκτης με την ποιότητα του Μπερνάρ. Να κάνει τη διαφορά. Να πασάρει να σκοράρει και να έχει ποιότητα στο ένας εναντίον ενός. Προτεραιότητα ο αριστερός μπακ. Θα λείπει ο Μλαντένοβιτς στο Euro τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας και θα υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα. Θα πιέσει για Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός. Σημαντικές οι πιθανότητες να αποκτηθεί».

Ακούστε μεταξύ άλλων όσα ανέφερε για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα, αλλά και τη «γερή» αναπροσαρμογή συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη που θα γίνει σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x