Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ξεκάθαρη αλλαγή ταυτότητας του Παναθηναϊκού με Αλόνσο, τρεις οι βασικοί άξονες του - Δεν ισχύει του Σάντσες»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα στοιχεία που θέλει ο Ντιέγκο Αλόνσο να έχει ο Παναθηναϊκός, τόνισε πως θα πρέπει να υποστηριχθεί μέσω των μεταγραφών και… ξέκοψε τα περί Αλέξις Σάντσες.

Το νέο προφίλ του Παναθηναϊκού, όπως αυτό προκύπτει από τα «θέλω» του Ντιέγκο Αλόνσο και τα λεγόμενά του στην επίσημη παρουσίασή του, σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Αλόνσο με τρεις χαρακτηριστικές λέξεις έδωσε σε όλους να καταλάβουν ποια θα επιχειρήσει να είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία της ταυτότητας του Παναθηναϊκού: πίεση ψηλά, ένταση και κάθετο ποδόσφαιρο. Θα έχουμε ξεκάθαρη αλλαγή ταυτότητας, έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, εδώ έχουμε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο που θα ακολουθηθεί πλέον. Για να μπορέσει να υπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σχέδιο του Αλόνσο θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με παίκτες που θα είναι συμβατοί με τα στοιχεία που θέλει να βάλει ο προπονητής. Για παράδειγμα το όνομα του Αλέξις Σάντσες δεν ισχύει. Αναφέρθηκε πολλές φορές και στην συσπείρωση, την ενότητα, το χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Ήταν μετρημένος και σοβαρός, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο χορτάρι. Ήταν απόλυτα διαβασμένος γιατί δεν αποτέλεσε μια επιλογή τρόπου, μετά το όχι του Σάρι. Ήταν ο πρώτος ρεαλιστικός στόχος του Παναθηναϊκού», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η φετινή προετοιμασία των «πράσινων» στην Αυστρία θα είναι τελείως διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, με τις προπονήσεις να φτάνουν ενδεχομένως και τις δύο ώρες διάρκειας.

Ο Αθανασίου επανέλαβε ότι η περίπτωση του Γιαννούλη είναι αυτή που παλεύει περισσότερο από κάθε άλλη ο Παναθηναϊκός και είναι η πλέον ιδανική, ενώ τόνισε πως Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς επίσης διαθέτουν αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Αλόνσο.

Ενώ, αναφορικά με το νέο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία για τον Ιωαννίδη, επισήμανε πως, με αυτά τα χρήματα, συζήτηση δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και το «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x