Η άφιξη του Αλόνσο σηματοδοτεί εξελίξεις στον Παναθηναϊκό σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ.

Προς το παρόν τα νέα έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν ήδη στο ρόστερ. Το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε την Τετάρτη τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, για τον οποίο είχε φανεί εδώ και καιρό ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς δεν υπήρχε διάθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Παράλληλα, όπως ανέφερε και ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήθελε κάτι διαφορετικό σε στιλ για τα εξτρέμ ο Αλόνσο από τον Παλάσιος». Από εδώ και πέρα, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για δύο εξτρέμ και γίνεται προσπάθεια ώστε να εντάξει προσεχώς στο δυναμικό του τον έναν.

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν… Μπερνάρ. Δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά, θα έχει την ποιότητα να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ, όπως να είναι καλός στο ένας εναντίον ενός.

Από εκεί και πέρα, φυσικά είναι προτεραιότητα ένας αριστερός μπακ, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό καιρό λόγω Euro. Ένας παίκτης που θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, αλλά ο παίκτης έχει προτεραιότητα να συνεχίσει στο εξωτερικό. Εφόσον δεν βρει την πρόταση που ψάχνει εκτός των συνόρων, το «τριφύλλι» θα έχει σοβαρές πιθανότητες να τον επαναπατρίσει.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώτσιρα, ενώ προσεχώς θα υπογράψει και ο Φώτης Ιωαννίδης μία «γερή» αναπροσαρμογή συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x