Stoiximan Super League

Πάει Πόλη ο Ατρόμητος

Σπουδαίο φιλικό με την τέταρτη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου, Μπουγιουκσεχίρ «έκλεισε» ο Ατρόμητος, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Πόλη. Επίκειται επίσκεψη την Τετάρτη απ’ τον Γιώργο Σπανό.

Στην Κωνσταντινούπολη θα δώσει ο Ατρόμητος το πιο γερό τεστ προετοιμασίας μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Κι αυτό διότι την Τρίτη οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Μπουγιουκσεχίρ, την Πέμπτη 23 Ιουλίου (18:45) στο στάδιο «Φατίχ Τερίμ».

Η τουρκική ομάδα αποτελεί μια απ’ τις ανερχόμενες δυνάμεις του πρωταθλήματος, καθώς την περσινή περίοδο κατετάγη στην 4η θέση πίσω από τις Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκας κερδίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η αποστολή του Ατρόμητου θα αναχωρήσει την Τετάρτη 22 Ιουλίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα κάνει προπόνηση. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει αμέσως μετά το παιχνίδι.

Σήμερα, το «χτίσιμο» συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα και με διπλή προπόνηση στα Χάνια του Πηλίου κι ενώ την Τετάρτη θα επισκεφθούν τους κυανόλευκους ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός και ο αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x