Stoiximan Super League

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Η ΚΕΔ δεσμεύτηκε για ισονομία αλλά δεν τη βλέπουμε»

Οργισμένη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και της ΚΕΔ εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. «Παρά τις δεσμεύσεις, η ισονομία δεν θωρακίζεται. Καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας», αναφέρει.

Δριμεία επίθεση κατά της ΚΕΔ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της. Η διαιτησία του Ευαγγέλου στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η τελευταία από μια σειρά αφορμών που έχουν εξοργίσει τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αναφέρουν πως παρά τις δεσμεύσεις της ΚΕΔ η ισονομία δεν θωρακίζεται και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ανεχτούν να βλάπτονται τα συμφέροντά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε από τις ομάδες που πρώτα κάνουμε την αυτοκριτική μας και σίγουρα διανύουμε μια κακή περίοδο αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Αυτό δεν νομιμοποιεί όμως κανέναν Τσαμούρη, κανέναν Φωτιάδη, κανέναν Κουτσιαύτη, κανέναν Ευαγγέλου, κανέναν Δημόπουλο να διαπράττουν καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, παρά την δέσμευση του κυρίου Τριτσώνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην ΕΠΟ ότι θα θωρακιστεί η ισονομία και το 50-50%. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν γίνεται.

Ως ΠΑΕ Ατρόμητος από εδώ και στο εξής δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όποιον βλάπτει τα συμφέροντά μας. Απαιτούμε το 50-50% προς όλους.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Πάρτε μέτρα αν δεν θέλετε κι εσείς να είστε μια υπηρεσιακή και εφήμερη επιτροπή που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά απέτυχε.

Από εμάς από εδώ και πέρα καμία ΑΝΟΧΗ!!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x