Stoiximan Super League

Π-Ροβα-ρει τα κιτρινόμαυρα!

Ο πρώτος παίκτης εκτός… οικογενείας της ΑΕΚ που δελεάστηκε να συμμετάσχει στην αναγέννησή της ετοιμάζεται να γίνει ο Βασίλης Ρόβας. Ως ειλημμένη παρουσιάζεται η απόφασή του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς και Καλογέρης είναι «δικά» της παιδιά. Ο Νίκος Γεωργέας -που επίσης οριστικοποιήθηκε πως επιστρέφει- επίσης λογίζεται ως τέτοιο.

Οπότε, ο Βασίλης Ρόβας ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος από τους… στόχους της «Ένωσης» που δελεάζεται κι επίσημα να γίνει μέλος της αντεπίθεσής της από την τρίτη κατηγορία.

Παρόλο που ο 29χρονος χαφ έχει κι άλλες προτάσεις κι ο Απόλλων Σμύρνης (με τη φανέλα του οποίου αναδείχθηκε πρωταθλητής πέρυσι στη Football League) θέλει να τον κρατήσει, θεωρείται βέβαιο πως θα φορέσει τελικά τα κιτρινόμαυρα.

Κι αυτό διότι φέρεται να έχει «ψηθεί» από την οικονομική πρόταση της ΑΕΚ -αλλά κυρίως από τη μεγάλη εκτίμηση που του έχουν εκφράσει οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος και την τεράστια προοπτική που γενικώς προσφέρει ο σύλλογος.

Μετά τη συνάντηση λοιπόν με τη διοίκηση του Απόλλωνα (την οποία είχε δεσμευτεί πώς θα κάνει πριν από οποιαδήποτε εξέλιξη) ο Ρόβας αναμένεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την «Ένωση» και να γίνει εκ των βασικών στελεχών της ομάδας που θα χτιστεί από φέτος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x