Stoiximan Super League

Γεωργέας… η επιστροφή

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Νίκος Γεωργέας. Ο 37χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην «Ένωση». «Επιστρέφω στο σπίτι μου», δήλωσε ο ίδιος.

Μόνο λίγο καιρό ξαπόστασε και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του. Ο λόγος για το Νίκο Γεωργέα, ο οποίος είναι ξανά μέλος της ΑΕΚ.

Ο 37χρονος μεσοαμυντικός μετά από ένα χρόνο απουσίας στη Βέροια υπέγραψε για ένα χρόνο στην «Ένωση».

Ο πολύπειρος άσος έβαλε την υπογραφή του σε ιδιωτικό συμφωνητικό και σφράγισε την επάνοδό του στην ομάδα που υπηρετεί από το 2000, με εξαίρεση την περασμένη περίοδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Εκεί που έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου», δήλωσε ο ίδιος μετά τη συμφωνία. «Η χρονιά που πέρασε ήταν για την ΑΕΚ η χειρότερη στην ιστορία της. Εγινε δυστυχώς, αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας. Ομως η ΑΕΚ ξεκινάει τώρα από το μηδέν με όραμα για κάτι πολύ μεγάλο. Οπως ταιριάζει στην ένδοξη ιστορία της. Ηθελα να είμαι μέλος της από την πρώτη στιγμή, στα δύσκολα και να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ, στην οικογένειά μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Φούλης» είχε πρόταση και από τη Βέροια για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, μάλιστα με καλύτερα χρήματα, αλλά στην περίπτωσή του μέτρησε το συναίσθημα και θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία.

Πρόκειται για τον τέταρτο παίκτη που θα ανήκει στη νέα ΑΕΚ, μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα και Τσουκαλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x