Stoiximan Super League

«Πόκερ» με Όρτα και η αντίδραση του Ολυμπιακού

Σε παιχνίδι τακτικής, λόγω της στάσης της Μπράγκα, έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Όρτα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις διαθέσεις των Πορτογάλων.

Σε… σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό.

Πριν από μερικές ημέρες έδειξε το θέμα να μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού η Μπράγκα είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου που είχε ζητήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ενώ ο παίκτης έδειχνε έτοιμος να πάρει το πρώτο αεροπλάνο από τη Λισαβόνα με προορισμό την Αθήνα, οι Πορτογάλοι άλλαξαν στάση και τώρα αξιώνουν περισσότερα χρήματα για να κλείσει η συμφωνία.

Όπως προκύπτει από την Ιβηρική Χερσόνησο, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η Μπράγκα θέλει να κερδίσει ό,τι μπορεί από τη μεταγραφή του Όρτα, καθώς η Λος Άντζελες διατηρεί ποσοστό 50% από τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Αυτό σημαίνει πως όσα χρήματα πάρουν οι Πορτογάλοι θα πρέπει να δώσουν τα μισά στους Αμερικανούς.

Όλο αυτό καθυστερεί την υπόθεση και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα παιχνίδια τακτικής της Μπράγκα, ενώ ο 27χρονος χαφ έχει ξεκαθαρίσει πως πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x