Stoiximan Super League

Αντύπας: «Κάτι δείχνει ότι η Μπράγκα άφησε εκτός τον Όρτα-Θα δούμε Βέλντε και Γιάρεμτσουκ στην Ιταλία»

Ο Ηρακλής Αντύπας αναφέρθηκε στην απόφαση της Μπράγκα να αφήσει εκτός αποστολής για ευρωπαϊκό ματς τον Όρτα και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό.

Στα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον Αντρέ Όρτα και τον Ολυμπιακό μετά την απόφαση της Μπράγκα να τον αφήσει εκτός αποστολής για ευρωπαϊκό ματς αναφέρθηκε ο Ηρακλής Αντύπας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάτι δείχνει ότι η Μπράγκα άφησε εκτός αποστολής τον Όρτα. Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπει στα παιχνίδια τακτικής και τις νέες απαιτήσεις των Πορτογάλων. Ο Ολυμπιακός ενοχλήθηκε από τη στάση της Μπράγκα, αλλά η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει», επισήμανε.

Όσο για τα επόμενα τεστ είπε: «Μετά την αυριανή προπόνηση η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ιταλία και τα φιλικά με τη Ρόμα και την Τερνάνα. Αναμένουμε να δούμε να παίζει ο Βέλντε, που είναι πανέτοιμος και ίσως δούμε για λίγο και τον Γιάρεμτσουκ. Ο Στάμενιτς θα μπει την επόμενη εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς και για τον Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός θα είναι προσεκτικός στη διαχείρισή του λόγω των ενοχλήσεων που έχει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x