Stoiximan Super League

Ημέρα… Ουνάς στον Ολυμπιακό και οι φήμες για Γιαζίτσι

Τις προσπάθειές του για περαιτέρω ενίσχυση εντείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει τον Αντάμ Ουνάς και υπάρχουν φήμες και για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι.

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι λογικό να βρίσκεται στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τη Λιόν, για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Παρ’ όλα αυτά, ο «ερυθρόλευκος» οργανισμός προχωράει για την ενίσχυση της ομάδας, με ποδοσφαιριστές από την αγορά των ελεύθερων.

Από χθες έγινε γνωστό το μεσημέρι, από ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και του Γαλλουμαροκινού εξτρέμ.

Ο 27χρονος εξτρέμ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτό, κατά πληροφορίες, θα έχει διάρκεια δύο ετών και θα αποτελέσει την 11η μεταγραφή του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιουσούφ Γιαζίτσι.

Στη Ρωσία αναφέρουν ότι ο Τούρκος ακραίος είναι κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στην πατρίδα του υποστηρίζουν πως ο διεθνής άσος θα φτάσει στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να προχωρήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x