Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Λιόν στη Γαλλία για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας επισήμανε πως ο Μεντιλίμπαρ σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις έχει επιμείνει στο 3-5-2 (Τζολάκης, Ντόη, Πιρόλα, Κάρμο, Ροντινέι, Έσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ορτέγκα, Βέλντε και Ελ Κααμπί).

Ανέφερε, όμως, πως ο σημερινός γαλλικός Τύπος υποστηρίζει ότι η Λιόν θα εγκαταλείψει το 3-5-2, που η ίδια έπαιζε εσχάτως και θα το γυρίσει σε 4-3-3, κάτι, που αν ισχύει, μπορεί να προβληματίσει τον Ισπανό προπονητή.

Σε λίγες ώρες θα φτάσει στη Γαλλία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον Ολυμπιακό να έχει απόντες τους Ζέλσον Μάρτινς, Μασούρα και τη Λιόν τον Νιακατέ, τονίζοντας πως διαχρονικά επί γαλλικού εδάφους, ό,τι αποτέλεσμα έχει πάρει (4 νίκες-1 ισοπαλία) τα έχει καταφέρει παίζοντας εξαιρετική άμυνα (1 γκολ παθητικό) και «χτυπώντας» με γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων του (θυμίζοντας τον Βαΐτση, τον Φετφατζίδη, τον Μήτρογλου και τον Στολτίδη).

Τέλος, είπε πως αναμένεται το βράδυ ο Ουνάς, με την προοπτική αύριο αν πάνε όλα καλά, να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x