Stoiximan Super League

Οι κρίσιμες μέρες για αμυντικό χαφ στον Ατρόμητο και η περίπτωση Αυλωνίτη

Η αναζήτηση για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα ως αμυντικό χαφ συνεχίζεται στον Ατρόμητο, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί άκρη. Τα δεδομένα για Αυλωνίτη.

Από το ματς με την Κέρκυρα και έπειτα που σηματοδότησε σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Ατρόμητου, οι Περιστεριώτες έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το sportfm.gr από τις 18 Ιανουαρίου, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Πολ Κεϊτά δεν πρόκειται να ξαναγωνιστεί με τα «κυανόλευκα».

Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες, η αναζήτηση των ιθυνόντων της ομάδας δεν έχει φέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού όσοι έχουν προταθεί δεν έχουν κάνει το «κλικ» είτε για λόγους αγωνιστικούς, είτε οικονομικούς, αφού ούτως ή άλλως το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο.

Σε κάθε περίπτωση οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία μέρα της διορίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κορακάκης, θα ήθελε και έναν αριστερό μπακ, καθώς στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Αλέξανδρος Κατράνης και κατά συνθήκη ο Γιάννης Κοντοές.

Τέλος, μια ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Τάσος Αυλωνίτης, που δεν έχει βρει ομάδα από το καλοκαίρι, όταν κι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κυρίως λόγω του ότι ο ίδιος ήθελε να αποθεραπευτεί πλήρως από το πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς. Ο Ατρόμητος έχει ήδη κάνει κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν από λίγες μέρες και η απάντηση που δόθηκε ήταν... αναμονή.

Πιο συγκεκριμένα, η πόρτα προς τους Περιστεριώτες δεν έκλεισε, ωστόσο μεταφέρθηκε ότι η προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό, από τη στιγμή που είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στη Στουρμ Γκρατς. Για αυτή την περίπτωση, ο Ατρόμητος έχει σύμμαχο το χρόνο, καθώς ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα και μέχρι τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, αφού δεν δεσμευόταν με κάποιον σύλλογο κι όσο δεν βρίσκει αυτό που θέλει οι «κυανόλευκοι» έχουν δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να επανέλθουν καταθέτοντας πρόταση.

Άλλωστε, στα χαρακτηριστικά που φέρει ο Τάσος Αυλωνίτης, στον Ατρόμητο βλέπουν τον κεντρικό αμυντικό στον οποίο μπορούν να «χτίσουν» την άμυνα για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το όνομα του Βέλγου, Ντε Μετς, πρόκειται για παίκτη της Κορτράικ που δεν υπολογίζεται, ωστόσο δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Ατρόμητο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x