Stoiximan Super League

Ντέμης: «Υπάρχει περισσότερη γκρίνια απ’ ότι θα έπρεπε στην ΑΕΚ - Αλλιώς θα ήταν με τον Μελισσανίδη»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ένωσης.

Για τα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, αλλά και την αλλαγή προέδρου, μίλησε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι η καλύτερη ομάδα. Ήταν καλή με τον ΟΦΗ, ήταν καλή και με τη Λαμία. Δεν ήταν έτοιμη ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Θα έπρεπε να ήταν έτοιμη και να μην έχει αποκλειστεί με τέτοιες εμφανίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα πρώτα παιχνίδια της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ένωσης, με την αποχώρηση του Μελισσανίδη και την έλευση του Ηλιόπουλου.

«Υπάρχει διαφορά, αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με τον κ. Μελισσανίδη, αλλιώς με τον νέο ιδιοκτήτη. Ήταν έμπειρος παράγοντας, στην ΑΕΚ χρόνια, ήξερε τα πράγματα. Κρίνονται τα πράγματα από το πως οι ομάδες διαχειρίζονται τις ήττες. Τώρα ήρθε ένας νέος άνθρωπος στην ομάδα, που ξοδεύει αλλά δεν παύει να μαθαίνει. Δεν είναι άνθρωπος που βγαίνει προς τα έξω και κάνει δηλώσεις. Δεν υπάρχει ηρεμία στον μικρόκοσμο της ΑΕΚ, υπάρχει παραπάνω γκρίνια. Φυσικά να υπάρχει κριτική, φυσικά να μη μας αρέσει το παιχνίδι στην Ευρώπη αλλά να μη χάνουμε τη λογική μας», τόνισε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x