Stoiximan Super League

Πιάνουν δουλειά για Λιβαδειά στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ περιμένει τη θετική απάντηση της Λουντογκόρετς για τον Κουαντουό Ντουά και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» προβλημάτισε με την εικόνα της στο 1-1 με τη Λαμία, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως θα επανέλθει και θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για αυτό τον λόγο ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, για να καθαρίσει το μυαλό τους και να είναι έτοιμοι για το ματς στη Λιβαδειά.

Ο Αργεντινός και για το επόμενο παιχνίδι δεν υπολογίζει τους Μπρινιόλι και Γιόνσον, όμως εκείνο που προέχει για εκείνον είναι να μπορέσει ο «Δικέφαλος» να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, πριν από την πρώτη διακοπή της σεζόν για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Κουαντουό Ντουά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταλήξει πως ο Ελβετός επιθετικός είναι ο παίκτης που πρέπει να πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στη γραμμή κρούσης.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση της Λουντογκόρετς, η οποία αρχικά ζητούσε 7 εκατ. ευρώ και δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί πρότασης που έφτασε τα 5 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθεση με ό,τι έγραψε το Kicker, δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία για τον διεθνή επιθετικό, αλλά οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x