Για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού και τις πρώτες πράσινες κινήσεις μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τα νέα σενάρια για Αντούνα: «Κάθε καλοκαίρι υπάρχει ο Αντούνα υποψήφιος. Δεν παίζει, δεν υπάρχει θέμα».

Για τη διαφαινόμενη ανανέωση του Κώτσιρα: «Η πρώτη εκκρεμότητα είναι η ανανέωση συμβολαίου του Κώτσιρα. Ο παίκτης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, πιθανότατα για δυο χρόνια θα υπογράψει. Θα υπολογίζεται ως δεξιός μπακ, εξάρια υπάρχουν οι Μαξίμοβιτς, Αράο και Ρούμπεν που θα είναι η τρίτη επιλογή».

Για το θέμα αριστερού μπακ και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες: «Πιστεύω ότι του Γιαννούλη θα έχει εξέλιξη γύρω στις 25 Ιουνίου. Στην προετοιμασία θα είναι ο νεαρός Φικάι, αφού θα λείπει και ο Μλαντένοβιτς και μπορεί να δοκιμαστεί και ο Κώτσιρας. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα δούμε μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά κάποιες σκέψεις του Αλόνσο για τους παίκτες. Εχει δει τα παιχνίδια, ξέρει τους παίκτες και έχει μελετήσει τα πάντα για να είναι έτοιμος. Μέσα από τις προπονήσεις θα τους γνωρίσει καλύτερα. Μένει η εκκρεμότητα του Ντραγκόφσκι και μετά θα μάθουμε τα φιλικά προετοιμασίας. Θα είναι πέντε τα φιλικά, η λογική λέει ότι τα τρία θα είναι δυνατά. Τρία θα γίνουν στην Αυστρία και δυο στην Αθήνα. 19 Ιουνίου ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά: «Θα γίνουν σύντομα οι δυο πρώτες μεταγραφές και στη συνέχεια οι υπόλοιπες. Θα προσπαθήσει να κλείσει κάποια κενά ο Παναθηναϊκός. Ο αριστερός μπακ και ο εξτρέμ που θα έρθουν θα είναι για βασικοί».

Για τον Τσέριν και την άρνηση στην πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Τα 2 εκατ. είναι αστείο ποσό. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, δε θα ασχοληθεί άλλο με τον μάνατζέρ του. Οι Κροάτες ήξεραν ότι δεν μπορούν να δώσουν μεγαλύτερο ποσό γι αυτό και ο Παναθηναϊκός είπε ότι δεν το συζητάει καν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x