Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν μπορεί να βρει... άλλον Σάρι ο Παναθηναϊκός - Μικρή η αναμονή, αξίζει για τέτοιο βιογραφικό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM μια κατηγορία μόνο του τον Μαουρίτσιο Σάρι, επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν περιμένει τόσο πολύ καιρό την απάντησή του και μίλησε για το… plan b.

Τα τελευταία δεδομένα αλλά και τις εκτιμήσεις του για την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι και τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό, ή όχι, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε την απάντηση του Σάρι στον Παναθηναϊκό, το επόμενο τριήμερο θα υπάρχει οριστική εξέλιξη πιστεύω. Εικάζω ότι πιθανότατα ψάχνει μια ομάδα είτε από το ιταλικό πρωτάθλημα ή από άλλο πιο… προηγμένο. Από την αρχή είχα πει ότι οι πιθανότητες είναι εις βάρος του Παναθηναϊκού. Όσοι ξέρουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ξέρουν ότι ποτέ δεν έχει έρθει προπονητής του επιπέδου του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό και θα περιμένει όσο μπορεί να περιμένει, δηλαδή μέχρι την Δευτέρα. Είναι μια κατηγορία μόνος του, δεν μπορεί να βρει και να συμφωνήσει με ένα ανάλογο όνομα ο Παναθηναϊκός, αν πει όχι. Θα προσπαθήσει να βρει έναν προπονητή με πολύ καλό βιογραφικό, που θα μειώνει το ρίσκο της αποτυχίας. Ακόμα και αν είναι αρνητική η απάντηση του Σάρι, εγώ θα πω ότι καλά έκανε και περίμενε, μιλάμε για οκτώ με δέκα ημέρες αναμονής όχι ενός μήνα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» κοιτάζει σε όλες τις αγορές για προπονητή αν «στραβώσει» του Σάρι, από την ισπανική και την ιταλική, έως την πορτογαλική ή την γερμανική, αλλά και ότι τα περισσότερα ονόματα που έχουν γραφτεί έως τώρα δεν παίζουν.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι του Ντραγκόφσκι έχει προχωρήσει αρκετά, για τον Κώτσιρα θα παίξει ρόλο ο προπονητής που θα έρθει στον Παναθηναϊκό, όπως φυσικά και το τι θα γίνει σε επίπεδο μεταγραφών.

Ενώ ερωτηθείς για την υπόθεση του Τσέριν, μετέφερε τις όποιες εξελίξεις για μετά το Euro 2024, αναφέροντας πως θα ήταν καλό από πλευράς «πράσινων» να γίνει μια… γερή αναπροσαρμογή συμβολαίου, σε χρήματα και διάρκεια, όντας βασικός στα πλάνα τους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x