Stoiximan Super League

Ο Πεντουλά «τιτίβισε» στα ελληνικά απαντώντας στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον Σάρι

Ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτησή του στα ελληνικά απαντώντας σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Απροσδόκητη αντίδραση από τον Αλφρέντο Πεντουλά

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ο οποίος έχει πηγές από το περιβάλλον του Μαουρίτσιο Σάρι, τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον επικαλούνται αμέτρητες φορές.

Του ζητούν να τους μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την απάντηση του Σάρι στους πράσινους, τον καλούν να ασχοληθεί περισσότερο με το φλέγον ζήτημα κτλ. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Να αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αισθάνεται την ανάγκη να…. τιτιβίσει στα ελληνικά για χάρη των οπαδών του τριφυλλιού.

«Φίλοι και οπαδοί του #Panathinaikos στα ελληνικά στο σχολείο ήμουν γάιδαρος. Είσαι πολύ δυνατός, πολύ ευγενικός, έχεις μεγάλη φαντασία. Μια αγκαλιά», έγραψε σε μια πρώτη προσπάθεια να γράψει στη γλώσσα μας. Μια κίνηση που έγινε θερμότατα αποδεκτή από τους οπαδούς του τριφυλλιού.





Σε μία από τις ερωτήσεις που δέχεται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στα σχόλια της ανάρτησης αυτής ο Πεντουλά αναφέρει την πληροφορία που είχε μεταφέρει και προ ημερών…

«Εχει ήδη πει όχι. Δεν ξέρω αν κάτι θα αλλάξει. Προς ώρας πρέπει να περιμένουμε», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος σε ερώτηση φίλου των πράσινων για τις πιθανότητες ο Σάρι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x