Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δεν θα δώσει παίκτη του βασικού κορμού ο Παναθηναϊκός – Λάθος ο τρόπος του ατζέντη του Τσέριν»

Ο Νίκος Αθανασίου έβαλε στον bwinΣΠΟΡ FM τα πράγματα στη θέση τους, με αφορμή διάφορα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες του Παναθηναϊκού και σχολίασε δηκτικά τη συμπεριφορά του ατζέντη του Άνταμ Τσέριν.

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός χειρίζεται σωστά την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, χάρη και στην εμπλοκή του Γιάννη Αλαφούζου, έκανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καλά κάνει ο Παναθηναϊκός και παλεύει την υπόθεση του Σάρι και θέλει να την πάει μέχρι εκεί που μπορεί. Όταν μπαίνεις στην διαδικασία να φέρεις έναν προπονητή που δεν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα, που δεν σου απαντάει αρνητικά, που δείχνει να το σκέφτεται, τότε είσαι υποχρεωμένος όσο μπορείς να περιμένεις, να τελειώσει όλο αυτό. Από την στιγμή που το βάρος έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος και σωστά το έχει κάνει, γιατί είναι κάτι που ψήνει περισσότερο τους προπονητές, είναι κάτι που δίνει επιπλέον πόντο. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Σάρι κάτι περιμένει, είναι και απόλυτα λογικό. Το μέχρι πότε θα περιμένει ο Παναθηναϊκός, είναι κάτι άλλο, το γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι του», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι ο τρόπος που έχει διαλέξει ο μάνατζερ του Τσέριν για να διεκδικήσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από το «τριφύλλι», το οποίο ενδεχομένως και να δικαιούται, είναι απόλυτα επιθετικός.

Με αφορμή δε, τα πολλά δημοσιεύματα και σενάρια περί ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές του, ο Αθανασίου ξεκαθάρισε αφενός ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει χωρίς να ισχύει κιόλας, αφετέρου δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός διαλύεται, αλλά αντιθέτως δεν θα δώσει παίκτη του βασικού κορμού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x