Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η έλλειψη δημιουργίας και οι τραυματισμοί άνοιξαν μεταγραφική συζήτηση στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ενόψει του αγώνα με τη Λιόν για το Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με το χειρότερο τρόπο την προσπάθειά τους να ανέβουν ένα «βουνό» (με Ευρώπη, ντέρμπι κτλ).

Κατέγραψε, στη συνέχεια, τα προβλήματα και στο παιχνίδι στο «Βικελίδης», ενώ στάθηκε και στην παράμετρο της διαιτησίας, τονίζοντας πάντως ότι δεν του άρεσε, εκτός των άλλων, η εικόνα light που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί περίμενε διαφορετική αντίδραση από αυτούς, όσο και αν οι αντίπαλοί τους, είχαν την… αβάντα του Ιταλού διαιτητή στον πειθαρχικό έλεγχο.

Τέλος, τόνισε πως έχει ανοίξει συζήτηση για μεταγραφικά πάλι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ότι δεν είναι τυχαίο μία εβδομάδα πριν το τέλος των μεταγραφών των ελεύθερων ότι ακούγονται ήδη ονόματα, όπως του Γιαζιτζί και Ουνάς, και υπάρχουν και άλλα, εξηγώντας πως αυτό συμβαίνει μετά την επαναλαμβανόμενη αδυναμία της ομάδας να δημιουργήσει καθαρές φάσεις για γκολ και λόγω των τραυματισμών επιθετικογενών παικτών, όπως ο Μασούρας και ο Ζέλσον.

Ειδικά για τον Πορτογάλο είπε πως πάει για μαγνητική αλλά και δύο εβδομάδες να μείνει έξω, χάνει και τα τέσσερα επόμενα ματς (Λιόν, Ατρόμητος, Μπράγκα και Παναθηναϊκός).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x