Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα - Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη, αλλά τους έφερε και προ των δικών τους ευθυνών.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη το Σάββατο (21/09) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δείχνοντας σε ακόμη ένα παιχνίδι χτυπητές αδυναμίες και κυρίως ότι δεν έχει φαντασία.

Την Κυριακή (22/09), στον Ρέντη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, κάνοντας λόγο για λάθος επιλογές του στην 11άδα. Παράλληλα, όμως, έφερε τους «ερυθρόλευκους» παίκτες και προ των δικών τους ευθυνών, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει.

Μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Αυτή η ήττα ήταν δική μου. Ό,τι έγινε ήταν δικό μου λάθος. Εγώ φταίω, που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην 11άδα. Οι περισσότεροι από όσους ξεκίνησαν δεν μπόρεσαν να σταθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Αλλά ακόμη και όσοι μπήκαν μετά, δεν βοήθησαν.

Παίξαμε σαν να είμαστε άλλη ομάδα σε σχέση με όσα δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα. Δεν γίνεται να παίζουμε σαν να μην ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αντιδράσουμε
».

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία το βράδυ της Πέμπτης, στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Νωρίτερα απόψε η Λιόν υπέστη αδιανόητο κάζο από τη Μαρσέιγ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x