Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι λόγοι της αύξησης του ΜΚ και η τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (30 εκατ. ευρώ), φτάνοντας το σχετικό νούμερο στα 63 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία.

Πρώτος λόγος είναι η απουσία των Πειραιωτών για τέσσερις σερί σεζόν, με την επόμενη, από τους ομίλους του Champions League, και δεύτερος λόγος η έλλειψη πωλήσεων ποδοσφαιριστών με υψηλό αντίτιμο μετά από εκείνη του Τσιμίκα το καλοκαίρι του 2020.

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει υψηλό μπάτζετ, σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι συνήθως κοντά στο Champions League, και για να το διατηρήσει, είναι ανάγκη να βάζει κάποιος το χέρι στην τσέπη και να καλύπτει τη διαφορά εσόδων-εξόδων, από την ώρα που δεν υπάρχουν τα προσδοκώμενα χρήματα από την Ευρώπη και τις πωλήσεις», σχολίασε.

Για την περίπτωση του Ελ Κααμπί, είπε ότι πολλά λέγονται από χθες στο Μαρόκο περί Φενέρμπαχτσε, αλλά το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που του έχει κάνει μία πρόταση εκτός πραγματικότητας, από αυτή που κανείς δεν περίμενε να του κάνει, και πλέον περιμένει την απάντησή του. Και εξήγησε γιατί ο Μεντιλίμπαρ επιμένει τόσο πολύ του διεθνούς φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x