Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, ο Βόλος, ο Μπιανκόν και ο Κάρμο»!

Ο Κ. Νικολακόπουλος μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στον Βόλο, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνο το ματς, ενώ μετέφερε πληροφορίες περί πρότασης για Μπιανκόν. Τι είπε για Κάρμο.

Στα αγωνιστικά και τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω της εκπομπής «Οι ρεπόρτερ» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφερόμενος στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο πρωτάθλημα τόνισε τη δίψα που υπάρχει για να ξεκινήσει νικηφόρα, με την παρουσία και αρκετών χιλιάδων πιστών οπαδών του. Χαρακτήρισε παράλληλα επικίνδυνο το παιχνίδι, εξηγώντας γιατί και εξέφρασε την άποψη ότι αν δεν μπει ο Ολυμπιακός δυνατά και δεν κάνει γρήγορο γκολ, πραγματικά μπορεί να δυσκολευτεί σοβαρά.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά είπε ότι «βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων», με το θέμα του Ποντένσε, που μπορεί να είναι στην αποστολή της Γουλβς για το ματς με την Άρσεναλ, όπως μεταδίδεται στην Αγγλία, να είναι το πιο σημαντικό. Τόνισε επίσης ότι υπάρχουν πληροφορίες πως έχει φτάσει πρόταση για τον Μπιανκόν από σημαντικό πρωτάθλημα.

Τέλος, με αφορμή την… καθήλωση του Κάρμο στον πάγκο σε όλα τα πρώτα παιχνίδια της Πόρτο στη σεζόν, σχολίασε ότι όσο ο 25χρονος στόπερ δεν παίζει στους «δράκους», τόσο μπορεί να ανοίξει νέα συζήτηση μεταξύ του Ολυμπιακού, του ίδιου και των Πορτογάλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x