Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έπεσαν οι υπογραφές για Στάμενιτς - Έρχεται στον Ολυμπιακό»

Τις πληροφορίες ότι Νότιγχαμ Φόρεστ και Ερυθρός Αστέρας υπέγραψαν τη συμφωνία για τον Στάμενιτς μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Δίδεται δανεικός στον Ολυμπιακό ο παικτης.

Τις πληροφορίες από την Αγγλία οι οποίες αναφέρουν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ερυθρός Αστέρας υπέγραψαν χθες αργά το βράδη τη συμφωνία για την μεταγραφή του Μάρκο Στάμενιτς μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως ανέφερε, η συμφωνία των δύο ομάδων ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης θα δοθεί άμεσα δανεικός από την αγγλική ομάδα στον Ολυμπιακό με την προοπτική τουλάχιστον για την νέα αγωνιστική σεζόν να είναι στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.



Ο Στάμενιτς έχει διπλό διαβατήριο, Νέας Ζηλανδίας και Σερβίας και αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της πρώτης. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από ομάδες στη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή τον Σεπτέμβριο 2020 για την κ19 της Κοπεγχάγης. Το 2023, εχοντας παίξει δανεικός στη Χόγκε και στην πρώτη ομάδα της Κοπεγχάγης, πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Φέτος είχε σε 35 εμφανίσεις 2 γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x