ΟΙ πληροφορίες λένε λοιπόν ότι ο Ρίτσαρντς θα γυρίσει στη Νότιγχαμ, από την οποία είχε έρθει δανεικός το περασμένο καλοκαίρι. Άρα, εύλογο το ερώτημα, αν ο Ολυμπιακός χρειαστεί να πάρει αριστερό μπακ, αφού θα μείνει μόνο με τον Ορτέγκα, καθώς κι ο Κίνι αναμένεται να φύγει.

ΕΧΩ την αίσθηση οτι στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να απαντήσουμε γύρω στα τέλη Ιουλίου, όταν δηλαδή θα έχει επιστρέψει ο Ολυμπιακός από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, έχοντας παίξει τέσσερα φιλικά στην Ολλανδία. Να τον τσεκάρει δηλαδή άλλη μια φορά ο Μεντιλίμπαρ και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Αποστολόπουλο για κάλυψη του Ορτέγκα η, αν χρειαστεί η ομάδα άλλον αριστερό μπακ, πιο έτοιμο.

ΟΚ σίγουρος δεν μπορώ να είμαι για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Μπορεί να βρει μια ευκαιρία ο Ολυμπιακός και να την τσιμπήσει. Αλλά όπως κι αν έχει, νομίζω ότι ο Αποστολόπουλος με αυτά τα τρία παιχνίδια που έκανε στο φινάλε της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και στην Άστον Βίλα, ερχόμενος από τον Ολυμπιακό Β, κέρδισε το δικαίωμα να παλέψει για την ευκαιρία μιας θέσης στην 22άδα του Ολυμπιακού. Διότι αν είσαι Νο 2 αριστερός μπακ, είσαι παίκτης της 22άδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x