Stoiximan Super League

Ανοιχτό του Ιμπόρα για Ολυμπιακό, στα υπόψη ο Μεϊτέ

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει την παραμονή του Ιμπόρα που δεν βρίσκει τα χρήματα που θέλει από τη Λεβάντε. Στα υπόψη ο Μεϊτέ και ο Χορδάν.

Παράθυρο και όχι… μικρό για την παραμονή του Βιθέντε Ιμπόρα φαίνεται πως υπάρχει στον Ολυμπιακό. Παρότι η αποχώρηση του 36χρονου μέσου έμοιαζε δεδομένη στη λήξη της σεζόν, η Λεβάντε όπου αναμενόταν να επιστρέψει δεν μπορεί να του προσφέρει τα χρήματα που θέλει.

Η ισπανική ομάδα μοιάζει δύσκολο να καλύψει τις απαιτήσεις του Ισπανού και την ίδια ώρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει διαμηνύσει στον ίδιο πως τον θέλει για μια ακόμη χρονιά στο λιμάνι. Παρά την ηλικία του, ο Βάσκος θεωρεί πως ο Ιμπόρα μπορεί να προσφέρει πολλά για μια ακόμη σεζόν. Άλλωστε ο ίδιος μεταμόρφωσε την εικόνα του στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν και τον θέλει και πάλι μαζί του.

Εφόσον ο Ιμπόρα τελικά αποχωρήσει, ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει άλλες λύσεις για τη μεσαία του γραμμή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξετάσει την περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ, για την αγορά του οποίου ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε. Ο 30χρονος Γάλλος έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μεντιλίμπαρ, η Μπενφίκα τον παραχωρεί με 2 εκατ. ευρώ, ενώ ίδιος φέρεται να ψάχνει κάτι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Συνεπώς, δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή με τον Μαντί Καμαρά.

Μια ακόμη επιλογή για τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση, είναι ο Ζοάν Χορδάν της Σεβίλλης. Ο 29χρονος Ισπανός έχει συμβόλαιο ως το 2027, αλλά υπό προϋποθέσεις παραχωρείται από τους Ανδαλουσιάνους και ο Μεντιλίμπαρ είχε συνεργαστεί μαζί του τόσο στη Σεβίλλη όσο και στην Έιμπαρ. Υπό τον προπονητή του Ολυμπιακού, ειδικότερα, είχε 83 συμμετοχές, 10 συμμετοχές και 8 ασίστ σε τέσσερις σεζόν.

Εξάλλου, πιθανώς και μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Μάρκο Στάμενιτς με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ, καθώς η τελευταία συμφώνησε να αποκτήσει τον Νεοζηλανδό μέσο για περίπου 5,5 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x