Stoiximan Super League

Να αποφύγει τα… χειρότερα

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ατρόμητο η νίκη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση στον ειδικό πίνακα.

Με την ελπίδα ότι θα αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας υποδέχεται ο Ατρόμητος στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι σίγουρο για τους Περιστεριώτες, ακόμη και αν καταφέρουν να νικήσουν τους Αρκάδες.

Πρώτη προϋπόθεση για τον Ατρόμητο είναι η νίκη είτε με 1-0 είτε με δύο γκολ διαφορά και πάνω και δεύτερη να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι απίθανο να υπάρξει ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεσμάτων και μετά την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου την περασμένη Τετάρτη στη Λεωφόρο το ηθικό των «κυανόλευκων» έχει αναπτερωθεί και παρουσιάζονται έτοιμοι να παλέψουν για κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση στον ειδικό πίνακα.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο Λαζαρίδη, ενώ οι Νάστος και Ναπολεόνι δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμοι.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Πίτου Γκαρσία, με τους Ούμπιδες και Μπρίτο να παίζουν στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καραμάνος και Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσενάμο, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Γεωργίου, Φωτάκης και Μπάλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x