Stoiximan Super League

«Μέχρι τέλους…»

Το σύνθημα για την ανάκαμψη του Ατρομήτου, ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, δίνουν το προπονητικό επιτελείο και οι παράγοντες του συλλόγου.

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, είναι στον Ατρόμητο.

Την επομένη της ήττας από τον ΠΑΟΚ, οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν ήρεμοι, καθώς υπάρχουν και άλλοι δύο αγώνες στους αγώνες κατάταξης.

«Ο,τι και να γίνει δεν θα ακυρωθεί η προσπάθεια όλης της χρονιάς. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν το το μήνυμα που προσπάθησαν να περάσουν οι διοικούντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος για την πρωτοβουλία του Δημήτρη Παπαδόπουλου να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι αντί του Χαβιέ Ουμπίντες, κάτι που είχε συμβεί φέτος και στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Από εκεί και πέρα, ο Παπαδόπουλος και ο Λαζαρίδης δεν υπολογίζονται πλέον από τον έμπειρο προπονητή, καθώς και οι δύο συμπλήρωσαν από επτά κάρτες. Από την πλευρά του, ο Νάστος δύσκολα θα προλάβει και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x