Stoiximan Super League

Ματσάρα στην Κέρκυρα

Με το εντυπωσιακό για την εποχή 3-2, η Κέρκυρα επικράτησε του Παναιτωλικού στο νησί των Φαιάκων σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Η Κέρκυρα επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-2 στο μεταξύ τους φιλικό ματς προετοιμασίας στο νησί των Φαιάκων, με τις δυο ομάδες να δείχνουν έτοιμες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους και τους Σάκη Τσιώλη και Λεονέλ Πόντες να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ του Καϊκούτ (1’ και 43’) και ο Παναιτωλικός ισοφάρισε αντίστοιχα με τέρματα του Κάπελ (33’) και του Βασιλείου (51’). Στην εκπνοή του αγώνα, ο Γεωργακόπουλος, που είχε μπει ως αλλαγή, πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους Φαίακες.


ΚΕΡΚΥΡΑ (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης (82’ Τριαντάφυλλος), Βενέτης (75’ Παρασκευαϊδης), Ντιμιτρόφσκι (75’ Κόντος), Γκόμες, Ντιόγκο (66’ Κ. Μανωλάς), Σιόντης (46’ Ντουαλά), Κρητικός (46’ Σόλιτς), Βίλα (60’ Καρντόζο), Ζορμπάς (46’ Μακρίδης), Καϊκούτ, Μαρκόσφκι (72’ λ.τ. Γεωργακόπουλος)

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Χαντάκιας, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Μάκος, Ρομέρο, Κάπελ, Βασιλείου.

Χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Ζαρκάδας, Μήλιος, Ρουσκουσέδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x