Κύπρος

Ε «χ»ασαν όλοι την ευκαιρία τους στην Κύπρο…

Και στα δύο σαββατιάτικα ματς της πέμπτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος οι τέσσερις «μονομάχοι» έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην προνομιούχο εξάδα.

Δεν κατάφερε να νικήσει στο Δασάκι η Ανόρθωση. Η «κυρία» ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό Άχνας για την πέμπτη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, με αμφότερους να χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν, έστω και προσωρινά, στην προνομιούχο εξάδα, μένοντας τώρα στο -2 στο από κει.

Σε ένα συναρπαστικό ματς, στο 45’+3 ο Στυλιανού έκανε το 1-0 και στο 55’ ο Ντε Ιριόντο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, όμως η αντεπίθεση της ομάδας της Αμμοχώστου έφερε το 2-2 με τους Λοπες στο 66’ με πέναλτι και Χρυσοστόμου στο 90’.

Ακριβώς την ίδια κατάληξη δημιούργησε το 1-1 ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Καρμιώτισσα Πολεμιδίων στην έδρα των νεοφώτιστων, αφού αμφότερες έμειναν, επίσης, στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Ο Γκιούσης έκανε το 0-1 στο 14’, για να ισοφαρίσει στο 48’ ο Σιντόνιο. Η αποβολή του σκόρερ των φιλοξενούμενων στο 69’ δεν άλλαξε τα δεδομένα στη συνέχεια.



Αναλυτικά, το πρόγραμμμα:

Παρασκευή 27/9
Ομόνοια-Αρης Λεμεσού 3-1

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ Λάρνακας 1-3

Σάββατο 28/9
Ομόνοια Αραδίππου-Καρμιώτισσα Πολεμιδίων 1-1

Εθνικός Αχνας-Ανόρθωση 2-2

Κυριακή 29/9
Πάφος-Αρης Λεμεσού 19:00

Απόλλων Λεμεσού-ΕΝΠ

Ομόνοια 29Μ-ΑΠΟΕΛ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x