Stoiximan Super League

Κορακάκης: «Θα έρθουν κάποια νέα παιδιά»

Την ανακοίνωση μεταγραφών για τον Ατρόμητο προανήγγειλε ο Γιώργος Κορακάκης που εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους οι Περιστεριώτες δεν επικράτησαν του Λεβαδειακού.

Τον ερχομό νέων ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για λογαριασμό του Ατρόμητου προανήγγειλε ο Γιώργος Κορακάκης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου και εξήγησε για ποιους λόγους οι Περιστεριώτες δεν έφτασαν στη νίκη.

«Ερχόμασταν από δύο άτυχα αποτελέσματα για την ομάδα μας και είπαμε ό, τι πρέπει να παλεύουμε περισσότερο στα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δεν την πήρε για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν μία ολιγωρία στη φάση του γκολ και ο δεύτερος ήταν οι χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο δεύτερο τέρμα είτε ακόμη και προϋποθέσεις ευκαιρίας στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική.

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα θα έρθουν κάποια νέα παιδιά και θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να συμβεί διότι ο Ιανουάριος είναι πάντοτε δύσκολος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x