Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Παιχνίδι του μάνατζερ του Πινέδα, εν γνώσει του παίκτη - Τι συμβαίνει με Στρακόσα, Κοϊτά, Σισέ και Κορέα»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τον Κώστα Κετσετζόγλου…

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα του Πινέδα και στο νέο δημοσίευμα περί συμφωνίας του παίκτη με την Μοντερέι αλλά και προχωρημένες διαπραγματεύσεις της με την ΑΕΚ.

Τόνισε ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του μάνατζέρ του Πινέδα, που δεν θα λειτουργεί αυτοβούλως, εκτιμώντας ότι ο Πινέδα θα το γνωρίζει…

«Δεν θα είχε αφήσει ο Πινέδα να συμβαίνει αυτό, εάν δεν το ήξερε και εκείνος», ήταν το σχόλιό του επισημαίνοντας ότι στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, ο παίκτης θα είναι κανονικά στην προετοιμασία, την στιγμή που οι υπεύθυνοι της Ένωσης μαζεύουν στοιχεία και ενδεχομένως να προσφύγουν στην UEFA για το θέμα.

Για τον Σισέ υπογράμμισε ότι «αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του που όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει τελικά η μεταγραφή», τότε η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για έναν άλλον κεντρικό αμυντικό καθώς η ανάγκη για ακόμη έναν στόπερ θα εξακολουθήσει να υφίσταται.

Στον αντίποδα, τα πράγματα είναι πολύ καλά στο θέμα του Στρακόσα. Όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου η μεταγραφή του φτάνει στην ολοκλήρωσή της, καθώς οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη μιλάνε για συμφωνία και εκτίμησε ότι σήμερα - αύριο θα υπάρχει εξέλιξη.

Καλά πηγαίνει και η περίπτωση του Κοϊτά ανέφερε ο ρεπόρτερ της Ένωσης. «Δείχνει μια μεταγραφή που πάει να γίνει. Υπάρχουν μικρές διαφορές οι οποίες συνήθως καλύπτονται. Είναι μια περίπτωση που είναι κοντά, αλλά όχι τόσο κοντά όπως του Στρακόσια»...

Τέλος για τον Κορέα, υποστήριξε ότι για να έχει μιλήσει ο Ματίας Αλμέιδα με τον παίκτη πάει να πει ότι κάτι θα έχει προηγηθεί. «Με κάποιον τρόπο η ΑΕΚ κάτι ενδιαφέρον έχει προτείνει στον Κορέα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x