Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Στρακόσα

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αλβανού τερματοφύλακα στην «Ένωση», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Μια… ανάσα από την ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Θωμάς Στρακόσα.

Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ, οι εκπρόσωποι του διεθνούς με την Αλβανία τερματοφύλακα βρήκαν τη «χρυσή τομή» με την Μπρέντφορντ για να ολοκληρωθεί η πώλησή του στην «Ένωση».

Έτσι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος και ο «Δικέφαλος» θα έχει δύο σημαντικούς γκολκίπερ, οι οποίοι θα δώσουν «μάχη» για τη θέση στα γκολπόστ.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, αλλά μοιάζει θέμα χρόνου να υπάρξει deal ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Από εκεί και πέρα, στο Βέλγιο υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Αμπού Κοϊτά από την Σιντ Τρούντεν, η οποία ζητάει 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και περιμένουν η ΑΕΚ να επανέλθει για την αγορά του.

Στην Αργεντινή, παράλληλα, υπήρξε ρεπόρτερ, ο οποίος τόνισε πως ο «ο Ματίας Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Χοακίν Κορέα, αν και πρόκειται για περίπλοκο οικονομικά θέμα», αφού ο παίκτης αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x