Stoiximan Super League

«Συμφωνία Πινέδα-Μοντερέι και προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ»!

Επιμένουν στο εξωτερικό για Ορμπελίν Πινέδα, με Μεξικανούς και Αργεντινούς να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Μοντερέι και τον 28χρονο χαφ και προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα και μάλιστα η δεύτερη χαρακτηρίζεται από την Ένωση «αστεία», το σίριαλ, ωστόσο, συνεχίζεται στο εξωτερικό, με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν!

Το πρωί της Πέμπτης (04/07), μάλιστα, Μεξικανοί και Αργεντινοί έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Μοντερέι και τον 28χρονο χαφ, τονίζοντας, δε, πως όλες οι πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος Σέσαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει πως η Μοντερέι τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο, δε, τονίζει και το «FOX Sports» του Μεξικού, το οποίο σημειώνει ότι η επιστροφή του Πινέδα στην πατρίδα του βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Η Μοντερέι φαίνεται πως επιμένει για τον Μεξικανό από τη μεριά της, αλλά βρίσκει διαρκώς… κλειστή την πόρτα από την Ένωση.

Προσφάτως, υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ απάντησε με επιθετικό τόνο στις δηλώσεις που είχε κάνει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, στις οποίες ανέφερε πως σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο Ματίας Αλμέιδα, εξάλλου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «γαϊτανάκι» που έχει εκτυλιχθεί με τον Ορμπελίν Πινέδα και τις προτάσεις από το Μεξικό, λέγοντας ότι δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν τη σαπουνόπερα, ενώ συμπλήρωσε ότι τον περιμένει να επιστρέψει μετά και τον αποκλεισμό του Μεξικού από το Copa America.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x