Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπορούσε να φτιάξει την ευρωπαϊκή της προοπτική η ΑΕΚ αλλά… - Πάει για μεταγραφή που αλλάζει το κλίμα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θυμήθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την «αυτοκτονία» της ΑΕΚ, βλέποντας τις ομάδες που είναι στο Conference League και εκτίμησε πως η κίνηση που θα γίνει θα φτιάξει την ψυχολογία όλων.

Το… αυτογκόλ που έβαλε η ΑΕΚ στην Ευρώπη φέτος, βλέποντας και το ποιες ομάδες συνεχίζουν στην League Phase κατέγραψε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει μια μελαγχολία γιατί είδα το ταμπλό με τις ομάδες του Conference League. Είναι μια ευκαιρία, ο Παναθηναϊκός την κέρδισε πανάξια, η ΑΕΚ έχει αυτοκτονήσει, ενώ θα μπορούσε να φτιάξει όλη της την ευρωπαϊκή προοπτική για τα επόμενα χρόνια μόνο με φέτος. Η ΑΕΚ πέρυσι έχασε πόντους λόγω της Ευρώπης, όταν πήρε το πρωτάθλημα το 2018 ο ρυθμός που είχε τότε η ομάδα την βοήθησε. Δεν έπαιξε καλύτερα στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό της. Ό,τι έγινε, έγινε. Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα γιατί τα πάντα επηρεάζουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως είναι πολύ κρίσιμο για την «Ενωση» η μεταγραφή που θα κάνει να είναι μια κίνηση που αλλάζει το κλίμα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει, με πρώτο κριτήριο πάντα το αγωνιστικό, για να γίνει ξανά η ομάδα των δύο προηγούμενων ετών.

Παράλληλα, ο Κετσετζόγλου εκτίμησε ότι, μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, μπορεί να προκύψει κάτι και για αριστερό μπακ στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας και πως δε αποκλείεται να γίνει κι άλλη κίνηση, αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης στην ίδια θέση.

Ενώ για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό ανέφερε ότι το μεγάλο πρόβλημα των «κίτρινων» είναι πως πρέπει να νικήσει καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπει σε κρίση και θα προκύψουν πραγματικά θέματα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x