«Στη φόρα» βγήκε το περιβόητο video από το πάρκινγκ του γηπέδου της ΑΕΚ.
Την Παρασκευή έγινε γνωστή η απόφαση της ΔΕΑΒ σχετικά με όσα ακολούθησαν τον προημιτελικό Κυπέλλου, βάσει της οποίας επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόστιμο 50.000 ευρώ «για σοβαρό φαινόμενο βίας από την αθλητική αποστολή της, η οποία επέβαινε σε πούλμαν, κατά τριών φιλάθλων της ΑΕΚ και της Αστυνομίας».
Ενώ αναμένεται λοιπόν από Δευτέρα να εκδοθεί και η αντίστοιχη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την ίδια υπόθεση, είδε το φως της δημοσιότητας οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Το συγκεκριμένο video δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «zougla» πριν αναπαραχθεί στο youtube και καταγράφει καρέ-καρέ το σκηνικό της τεράστιας έντασης.
Διαβάστε Επίσης
Από σήμερα ξεκινάει το… 2025 στην ΑΕΚ «Στόχος της Ατλέτικο Μινέιρο ο Αλμέιδα» Εν αναμονή Πένια στον ΠΑΟΚ, ενώ ψάχνεται και για δεξί μπακ Τσορμπατζόγλου: «Δεν είναι τελειωμένο του Πένια, αλλά ο Λουτσέσκου έχει δώσει την έγκρισή του»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.