Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εξελίξεις για τον φορ μέσα στην επόμενη εβδομάδα - Πιστεύω θα πάρει και μπακ η ΑΕΚ»

Στα μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ για την απόκτηση σέντερ φορ και αριστερού μπακ, αλλά και για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη μεταγραφική ενίσχυση που επιδιώκει η ΑΕΚ με σέντερ φορ και αριστερό μπακ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα είναι ο επιθετικός και εκτίμησε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις. Έκανε λόγο ότι έχουν εγκριθεί περιπτώσεις, ενώ αυτές που η «Ένωση» εξέταζε στις αρχές του καλοκαιρού τώρα ίσως έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα.

Όσο για τον αριστερό μπακ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει και εκεί μεταγραφή, σχολιάζοντας στη συνέχεια και τις δηλώσεις του Ορμπελίν Πινέδα, με τις οποίες ουσιαστικά έκλεισε το θέμα με τη Μοντερέι.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε ότι ίσως η ΑΕΚ έχει 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα της κόντρα στη Λαμία, αναφέροντας πως θα πρέπει να μοιράζεται πλέον ο χρόνος με ένα παιχνίδι την εβδομάδα για να αγωνίζονται οι περισσότεροι παίκτες.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x