Κύπρος

Τέλος από την ΑΕΚ ο Αθανασιάδης: Συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Αθανασιάδης. Η «Ένωση» αποχαιρέτησε με θερμό τρόπο τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του και συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και έφτασε σε συμφωνία με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο κυπριακός σύλλογος επιβεβαίωσε τη σχετική εξέλιξη με ανακοίνωσή του, ενώ η «Ένωση» από την πλευρά της αποχαιρέτησε με θερμό τρόπο τον 31χρονο γκολκίπερ, αναφέροντας σε σχετική ανάρτηση:

«Νταμπλούχε, καλή συνέχεια. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές μαζί, σου ευχόμαστε τα καλύτερα».



Εξάλλου από τις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» τονίστηκε πως όλο αυτό το διάστημα, μετά την οριστικοποίηση της απόφασης να μην είναι στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, η συμπεριφορά του Αθανασιάδη ήταν υποδειγματική.

Όπως επιβεβαιώθηκε μάλιστα, έκανε και εκείνος ό,τι μπορούσε από την πλευρά του ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές, ενώ υπογραμμίστηκε ότι σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα ήταν υποδειγματικός στη συμπεριφορά του και στο πνεύμα αφοσίωσης στην ΑΕΚ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η «Ένωση» τον ευχαρίστησε για την προσφορά του με την υπενθύμιση ότι «η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Γιώργος ήταν από τους πυλώνες της πορείας μας για το ιστορικό νταμπλ του 2023. Του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

O Γιώργος Αθανασιάδης από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών, με τα χρώματα της οποίας πανηγύρισε το νταμπλ την σεζόν 2022/23 και πραγματοποίησε 70 συνολικά εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και συνέχισε σε Εθνικό Σοχού, Πανθρακικό (62 συμμετοχές) και Αστέρα Τρίπολης (58 συμμετοχές), ενώ την σεζόν 2021/22 υπερασπίστηκε την εστία της FC Sheriff (35 συμμετοχές), με την οποία πανηγύρισε επίσης το νταμπλ και αγωνίστηκε με επιτυχία στους ομίλους του Champions League.

Βρισκόταν σταθερά στις κλήσεις της Εθνική Ελλάδας και έχει αγωνιστεί σε 1 παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x