Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Έτσι πήγε να μοιράσει το ποσό της Μοντερέι ο μάνατζερ του Πινέδα - Ταιριάζει στην ΑΕΚ ο Μπακαμπού, αλλά…»

Στους χειρισμούς του εκπροσώπου του Πινέδα, που είχαν αποτέλεσμα να μην πλησιάσει καν η Μοντερέι τις απαιτήσεις της ΑΕΚ και στο σενάριο για Μπακαμπού αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το σίριαλ της μεταγραφής Πινέδα και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν οι χειρισμοί του μάνατζερ στο να μη συζητήσει καν η ΑΕΚ την παραχώρησή του μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Σωτήρη Ταμπάκο, σημείωσε ότι η Μοντερέι διέθεσε ένα συνολικό πακέτο στον εκπρόσωπο του Μεξικανού (ύψους 20-25 εκατ. ευρώ) και του είπε «φέρε μου τον παίκτη».

Η επιλογή ωστόσο του Βιγιαρεάλ να μοιράσει ανισομερώς το ποσό (12 εκατ. για τρία χρόνια στον Πινέδα και μετά βίας 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ) είχε ως αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθεί ούτε κατά διάνοια η «Ένωση».

Όσο για το μεταγραφικό κομμάτι, σημείωσε ότι δουλεύονται 2-3 περιπτώσεις επιθετικού και ερωτώμενος για τα σενάρια περί Μπακαμπού, εξέφρασε την άποψη ότι ταιριάζει μεν στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ωστόσο μοιάζει σοβαρό εμπόδιο ότι είναι ανενεργός και θα χρειαζόταν καιρό για να υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x