Stoiximan Super League

Καθάρισε για… του χρόνου ο Φυτανίδης

Τουλάχιστον δύο απουσίες θα έχει ο Ατρόμητος στο τελευταίο του ματς στη σεζόν, καθώς θα απουσιάσουν λόγω καρτών Λε Ταλέκ και Φυτανίδης. Ο δεύτερος με την κόκκινη που πήρε «καθάρισε» για τη νέα σεζόν.

Την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση (30/04, 19:00) κόντρα στον Πλατανιά για την 30η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει δώσει ρεπό τη Δευτέρα στους παίκτες του.

Από το προσεχές ματς, που είναι βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, που θα προσπαθήσουν να τερματίσουν στην καλύτερη δυνατή θέση του πρωταθλήματος, θα απουσιάσει ο Αντονί Λε Ταλέκ που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο Γάλλος φορ έκανε κόντρα στην ΑΕΛ (28η αγωνιστική) πιθανότητα την τελευταία του εμφάνιση με τους Περιστεριώτες, καθώς θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στους «μπλε» μετά το καλοκαίρι. Σε ό,τι αφορά τον έμπειρο στόπερ, με την κόκκινη που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του δεύτερου μέρους, ναι μεν θα απουσιάσει κόντρα στον Πλατανιά, αλλά «έσβησε» τη δεύτερη αγωνιστική που θα χρωστούσε για την επόμενη σεζόν, έχοντας συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x