Euroleague

Τα πλάνα του sport-fm.gr από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

Δείτε πλάνα του sport-fm.gr από την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και την «Ulker Sports Hall», ένα 24ωρο πριν την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Φενέρ.

Πανέτοιμος για την αυριανή (04/10, 20:30) του πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός!

Το βράδυ της Πέμπτης, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την πρώτη και τελευταία τους προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη και την «Ulker Sports Hall», σχεδόν ένα 24ωρο πριν το πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ



Οι Πειραιώτες, που ταξίδεψαν στην Τουρκία με πολύ καλή ψυχολογία μετά και την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup την περασμένη Κυριακή, θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι με νίκη και μια καλή εμφάνιση, σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος επιστρέφει στη 12άδα του συλλόγου μετά και το «κόψιμό» του από το Super Cup λόγω θεμάτων ετοιμότητας. Από την άλλη, εκτός, μαζί με τους τραυματίες Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς, έμεινε και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς και αποφασίστηκε να μείνει πίσω στην Ελλάδα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς του συμπαίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου της Φενέρ, με τους οποίους και έζησε πολλές στιγμές την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα του sport-fm.gr από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

@sporfm946 Η προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ulker Sports Hall, ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague με τη Φενέρ #sporfm #olympiacos ? Exercise - Vin Music

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x