Stoiximan Super League

Τρομερό άγχος στην Πορτογαλία για τον Ιωαννίδη - «Τραυματίστηκε ο διακαής πόθος του Αμορίμ»

Ο πορτογαλικός Τύπος αγχώνεται για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Διαβάστε τι αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα.

Πολλές αναφορές στον πορτογαλικό Τύπο για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία. Στα βασικά τους θέματα αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν τον τραυματισμό του διεθνούς άσου του Παναθηναϊκού ενώ επισημαίνουν ότι είναι ο διακαής πόθος του Αμορίμ.

«Ο μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ τραυματίστηκε. Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ. Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ για την ενίσχυση της επίθεσης “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο», αναφέρει η Α BOLA.

«Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Αντίστοιχη αναφορά γίνεται και από τη Record.

«Η προσοχή της Σπόρτινγκ: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x