Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Οι πλέον κρίσιμες ώρες στον Παναθηναϊκό για Σάρι - Δεν ανησυχώ για όσα είπε γιατί τα γνωρίζαμε»

Ο Νίκος Αθανασίου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ίσως και εντός Σαββάτου ο Παναθηναϊκός να ξέρει την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι ενώ μίλησε και για τον Ντιέγκο Αλόνσο που επίσης «παίζει» για τον πάγκο.

Θέμα ωρών είναι, πλέον, η οριστική κατάληξη στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι και τον ερχομό του ή όχι στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι οι πλέον κρίσιμες ώρες, για το θέμα του Σάρι. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ο Παναθηναϊκός περιμένει την οριστική απόφαση του Ιταλού ίσως και μέσα στην ημέρα. Το deadline θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, πάρα πολύ καλά κάνει που συνεχίζει να την παλεύει. Για εμένα, δεν έγινε πιο δύσκολη η περίπτωση μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, γιατί ο Σάρι είπε πράγματα που γνωρίζαμε. Όσο δεν βρίσκει πρόταση από την χώρα του, τόσο ο Παναθηναϊκός θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια, ο χρόνος πιέζει και η προετοιμασία θα αρχίσει την επόμενη Δευτέρα», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντιέγκο Αλόνσο, που «παίζει» επίσης δυνατά για τον πάγκο των «πράσινων», καταγράφοντας τα δεδομένα.

Ο Αθανασίου σχολίασε επίσης ότι, κατά την γνώμη του, τα βιογραφικά έχουν πάψει να παίζουν ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, φέρνοντας ως κορυφαίο παράδειγμα τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x