Stoiximan Super League

Φυτανίδης: «Νίκες στα δύο επόμενα ματς»

Στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα, αλλά βέβαιος πως η ομάδα του μπορεί να χτυπήσει ακόμα και την πρωτιά με νίκες στα δύο επόμενα ματς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Φυτανίδης

Ο στόπερ του Ατρόμητου, τόνισε πως στο ποδόσφαιρο και ειδικά στα πλέι-οφ, δεν αρκεί να είσαι καλός και πως αυτό που μετράει ειδικά στη συγκεκριμένη διαδικασία είναι οι νίκες και οι βαθμοί. «Είναι άσχημο αποτέλεσμα για μας σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι που κάναμε εμείς την ανατροπή, σήμερα ενώ ήμασταν μπροστά στον σκορ βρεθήκαμε πίσω από δικά μας λάθη. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί, αλλά το καλό ποδόσφαιρο δεν φτάνει.Τα παιχνίδια είναι λίγα στα πλέι οφ οπότε αυτό που μετράει είναι οι νίκες και οι βαθμοί. Είναι άσχημο αποτέλεσμα, σίγουρα μπορούμε να το αλλάξουμε κάνοντας δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Το γκολ της ισοφάρισης μπήκε σε καίριο σημείο και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα».

Ο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου στάθηκε και στις ευκαιρίες όταν η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ: «Δεν δεχθήκαμε μεγάλη ευκαιρία, εν αντιθέσει μετά το γκολ που βάλαμε είχαμε μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε κι άλλο τέρμα και να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στη νίκη. Η ομάδα δείχνει πως μετά τη διακοπή παρουσιάζεται βελτιωμένη.Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση, μπορούμε να το κάνουμε και να το διεκδικήσουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες, στόχος μας είναι να κερδίζουμε. Για όλες τις ομάδες είναι δύσκολο να αγωνίζονται κάθε τρεις μέρες, οπότε αυτό δεν είναι δικαιολογία για κανέναν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x