Stoiximan Super League

«Έχω μπει στο πετσί του ρόλου»

Για την παρουσία του στην επιθετική γραμμή του Ατρόμητου μίλησε ο Τάσος Καραμάνος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη.

Την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Ατρόμητος στα νέα παιδιά τόνισε ο Τάσος Καραμάνος, στις δηλώσεις του μετά το ματς του συλλόγου του Περιστερίου επί του Εργοτέλη.

Ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του, Θανάση Καραγκούνη στη Τσβόλε:

«Ήταν ένας από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα ο Καραγκούνης. Χάρηκα πολύ για τη μεταγραφή του αλλά του εύχομαι ό,τι καλύτερο εκεί που πάει και επειδή είχαμε μιλήσει και μου το είχε ζητήσει του αφιέρωσα το γκολ», ενώ στη συνέχεια τόνισε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε στο ματς του Σαββάτου.

«Φέτος έχω μπει στο πετσί του ρόλου μου. Ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει και κοιτάζω να έχω μια θετική παρουσία. Θέλω να έχω καλά τελειώματα και ευτύχισα να σκοράρω και σήμερα. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα μου.

Ο Ατρόμητος εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Εγώ χάρηκα πολύ με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και το εκτίμησα πολύ. Όταν ήρθα ήμουν από πολύ χαμηλή κατηγορία και δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή να μην ανανεώσω με την ομάδα.

Είναι πολύ σημαντικό στην κακή σου μέρα να παίρνεις τη νίκη κόντρα σε ένα πολύ συμπαγές σύνολο. Είναι η δουλειά μας τέτοια που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε αγωνιστική
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x