Stoiximan Super League

Έξω Κιβρακίδης, Λαζαρίδης για Ατρόμητο, μέσα ο Βασιλείου

Χωρίς τον Κυριάκο Κιβρακίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τον Νίκο Λαζαρίδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Επιστρέφει στις επιλογές ο Θωμάς Βασιλείου.

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λάρισα στο γήπεδο του Περιστερίου ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Εκτός επιλογών έμεινε για λόγους τακτικής ο Νίκος Λαζαρίδης και ο Εντουάρντο Μπρίτο (που δεν υπολογίζεται), αλλά και ο Κυριάκος Κιβρακίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί η επάνοδος του Θωμά Βασιλείου στην αποστολή έπειτα από αρκετές εβδομάδες.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Γκουγκούδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Κατράνης, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Μπρίτο, Παπαδόπουλος, Τσατσόπουλος, Λαζαρίδης που έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Ο Κιβρακίδης που ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο στην σημερινή προπόνηση θα κάνει θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x