Euroleague

Πρεμιέρα όνειρο για Ζάλγκιρις, «πάτησε» την Μπαρτσελόνα!

Ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν της EuroLeague πραγματοποίησε η Ζάλγκιρης Κάουνας «λυγίζοντας» στην έδρα της την Μπαρτσελόνα με μία εμφατική εμφάνιση και σκορ 74-67.

Μεγάλες εκπλήξεις από νωρίς μας επιφύλασσε η φετινή σεζόν της EuroLeague. Η Ζάλγκιρις Κάουνας φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και από την πρώτη περίοδο έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Οι Λιθουανοί ήταν εξαιρετικοί καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με μία μικρή εξέρεση στο 3ο δεκάλεπτο και πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους με 74-67.

Τρομερό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που ήταν από το ξεκίνημα τρομακτικά απειλητικοί κερδίζοντας… αέρα το πρώτο δεκάλεπτο με 21-14. Η επιθετική γραμμή των Λιθουανών συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο σοκάροντας ακόμη 22 πόντους, ενώ στην άμυνα περιόρισε τους «μπλαουγκράνα» σε μόλις 17, με το συνολικό σκορ να φτάνει το 43-31.

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έσφιξε την άμυνα της, δεχόμενη μόλις επτά πόντους σε ολόκληρο το τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας τη διαφορά σε απλώς ένα δίποντο 50-48.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όμως η Ζάλγκιρις ξύπνησε και πάλι παίρνοντας με άνεση τα ηνία της αναμέτρησης για μία σπουδαία νίκη με συνολικό σκορ 74-67.

Μπραζντέικις και Φρανσίσκο ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές για την Ζάλγκιρις σπρώχνοντας με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα σε αυτή την εντυπωσιακή νίκη. Ο Λιθουανός πέτυχε συνολικά 17 πόντους, ενώ είχε και πέντε ριμπάουτν, ενώ από την άλλη ο Γάλλος σημείωσε 19, μοιράζοντας ταυτόχρονα και τρεις ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 43-31, 50-48, 74-67

Αναλυτικά τα στατιστικά του ματς εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x