Stoiximan Super League

«Έκρηξη» Σπανού σε Γιανναδάκη: «Αφού τα βλέπεις να τα γράψεις!»

Απίστευτα παράπονα του Γιώργου Σπανού για τη διαιτησία του Δελφάκη στο Περιστέρι! Ο πρόεδρος του Ατρόμητου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του στον παρατηρητή Γιανναδάκη.

Με τον πλέον άμεσο τρόπο εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Δελφάκη στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός ο Γιώργος Σπανός και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την ακρίβεια ο πρόεδρος του Ατρόμητου ενώ εξελισσόταν το α' ημίχρονο, έφυγε από τη θέση του και κατευθύνθηκε σε διπλανό μπουθ, όπου υπάρχει τηλεοπτικός δέκτης, προκειμένου να δει ο ίδιος ένα ριπλέι για ένα οφσάιντ που υπέδειξε ο α' βοηθός, Κουρέντας.

Εκεί ήταν και ο παρατηρητής διαιτησίας, Εμμανουήλ Γιανναδάκης, που κοιτούσε επίσης τις αμφισβητούμενες φάσεις σε ριπλέι και όπως ήταν αναμενόμενο εξέφρασε σε έντονο τρόπο τα παράπονά του.

«Τα βλέπεις; Τα βλέπεις; Αφού τα βλέπεις να τα γράψεις», είπε σε έντονο ύφος ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, με τον παρατηρητή να μην απαντά. Πάντως, όταν ο Γιανναδάκης έμεινε μόνος του, έδειχνε όντως να κρατάει σημειώσεις.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x