Stoiximan Super League

Δύο επιστροφές και μία απουσία

Με τους Δημούτσο και Ναπολεόνι να επιστρέφουν από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα, αλλά χωρίς τον Καραγκούνη η αποστολή του Ατρομήτου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Με ένα ευχάριστο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αυριανή (21/12) αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι. Ο Στέφανο Ναπολεόνι, ξεπέρασε πλέον τον τραυματισμό του, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για μία ακόμα μέρα και συμπεριελήφθη στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες απουσίας και το ματς με τον Πανιώνιο. Στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, τέθηκε και ο Δημούτσος που εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, σε αντίθεση με τον Καραγκούνη που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου:

Μπρίτο,Τσενάμο, Φάμπιο, Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Αρκούδας, Γεωργίου, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Νάστος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία.

Παράσχος: «Στόχος το γρήγορο γκολ»

Εν τω μεταξύ, αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας:

«Πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή γιατί ο Πανθρακικός είναι καλός εκτός έδρας, που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και χάνει δύσκολα. Θα αντιμετωπίσουμε μαζική άμυνα και μακάρι να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να φθάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Σημαντικό ρόλο στη ροή του αγώνα θα παίξει και η κούραση καθώς έχουμε δώσει κι εμείς και ο Πανθρακικός συνεχόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x