Stoiximan Super League

Βοργιάς: «Ο Ευαγγέλου είπε στον Τσαγκαράκη ''είναι γκολ, έλα, τελείωνε'' - Οφσάιντ με γυμνό μάτι το 2-1 του Ολυμπιακού»!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον Σωτήρη Βοργιά στην «Έφεση της Τρίτης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Όπως ανέφερε, ο διαιτητής Ευαγγέλου είπε στον VARίστα Τσαγκαράκη να μετρήσει το γκολ του Ολυμπιακού!

Νέα διάσταση στην περιβόητη φάση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Athens Kallithea έδωσε ο Σωτήρης Βοργιάς στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Συζητώντας με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρώην διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ, αποκάλυψε ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου είπε στον VARίστα Τσαγκαράκη «είναι γκολ, έλα, τελείωνε»! Και πρόσθεσε ο κ. Βοργιάς: «Αντί να του πει ο VAR, δηλαδή, αν μετράει ή όχι το γκολ, έγινε το ανάποδο. Αν ο κ. Λανουά έβγαζε τη συνομιλία στον αέρα, θα είχαμε εικόνα για το τι ακριβώς ειπώθηκε. Με γυμνό μάτι φαίνεται ότι είναι οφσάιντ! Όλοι το βλέπουμε! Ακόμη και τον Μαρινάκη αν ρωτούσαμε, οφσάιντ θα έλεγε».

Νωρίτερα είχε αναφέρει σχετικά με το VAR: «Να σας θυμίσω ότι μέχρι σήμερα το VAR το πληρώνει η Πολιτεία. Όχι οι ομάδες. Άρα σκοπός είναι το κέρδος. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν το λάθος υπέρ τους. Στο Καραϊσκάκη δεν είναι μόνο η φάση του οφσάιντ. Είναι και άλλες, που πάνε υπέρ όπου έχουμε πάρει την εντολή ή το μήνυμα ότι έχουν αλλάξει, πλέον, τα πράγματα και δεν πρέπει να γίνει λάθος ούτε ένα αράουτ! Είδατε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό, που αδικήθηκε στην πρεμιέρα. Το χθεσινό είναι δείγμα της δυναμικής των ''δύο'' πια στο ποδόσφαιρο, δηλαδή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Βοργιάς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x