Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Τίμια και αντρίκεια η δήλωση Αλόνσο - Χάθηκε η ισορροπία»

Ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στην παραδοχή του Αλόνσο για την έλλειψη συγκέντρωσης του Παναθηναϊκού απέναντι στο Λεβαδειακό και έκανε λόγο για ανάγκη να βρεθούν ισορροπίες.

Η προτεραιότητα που έβαλε ο Αλόνσο στην προσπάθεια να βρεθεί ο Παναθηναϊκός σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποτέλεσε το λόγο της έλλειψης ισορροπίας στους «πράσινους», όπως ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Γλίτωσε τα χειρότερα κόντρα στο Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός. Ο Αλόνσο είχε προτεραιότητα την Ευρώπη και κάπου χάθηκε η ισορροπία με αποτέλεσμα τα δυο ματς πρωταθλήματος να μην αντιμετωπιστούν με την πρέπουσα νοοτροπία. Τουλάχιστον, όμως, αυτό που παραδέχθηκε ο Αλόνσο είναι ένα πρώτο δείγμα για να διορθώσει την ανισορροπία ανάμεσα στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Τίμια και αντρίκεια το είπε. » σχολίασε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

«Άλλη συζήτηση θα κάνουμε την Παρασκευή για μεταγραφές αν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια κι άλλη αν είναι μόνο το πρωτάθλημα. Η μεταγραφή που δουλεύει περισσότερο η ομάδα είναι η θέση στο 8» είπε για το ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x